2014-05-18: Mitt liv som timanställd (och lite politik)!

Till slut så är jag i jobb. Tyvärr så är det inget fast jobb och bara över sommaren (till att börja med). Jag är timanställd på 30 timmar i veckan vilket innebär att jag måste fortsätta söka arbete och stämpla upp resterande 10 timmar i veckan. Jag är glad att jag har schemalagd arbetstid och inte "inringd" tjänstgöring. Så när min tid på Hornbach i Malmö är över (?) när augusti tar slut så måste jag ha ett heltidsarbete 40 timmar i veckan. Jag måste erkänna att jag tycker jag har kommit in bra i mitt nya arbete även om vissa mindre saker kunde varit bättre. Men i det stora hela så tycker jag att det funkar bra.

Jag fortsätter som sagt att söka mig ett heltidsarbete. Helst i trakterna Kristianstad - Höör - Lund - Malmö på grund av tågets sträckning. Så om det är någon som har en tjänst ledig så kan ni kontakta mig. Mitt CV finns här på min hemsida.

Nu är det snart dags för valdagen till Europaparlamentet. Jag har varit och förtidsröstat i Norra Rörum Prästgård i tisdags. Vill passa på att uppmana alla att rösta i Europaparlamentsvalet. Mycket som händer politiskt på hemmaplan påverkas, på ett eller annat sätt, av det som händer i EU. Och jag vill naturligtvis att ni röstar på Socialdemokraterna, det vore nästan tjänstefel annars, men det viktigaste är att ni går och röstar. Det är detta som hela demokratin bygger på. Rösta måste ni för att kunna styra EU i den riktningen ni vill att Europa ska ta!!!

Tack, Jesper Lissmark, för talet på 1:a maj i Höör. Om jag hade kunnat rösta på dig så hade du fått min röst.

Fortfarande blir jag nästan stum av förvåning när en person som klivit in i politiken skriver minst sagt ogenomtänkta kommentarer på, till exempel, Facebook. Fattar dom inte att allt som du säger eller skriver är offentligt och granskas av både väljare och press? Det håller inte att hävda att du skrev det som privatperson. Du måste väga varje ord som du skriver eller säger!!!

Norra Rörum 2014-05-18

 2002 | 2003 | 2006 | 2008 | 2009 | 2010 | 2014

2014-05-18: Mitt liv som timanställd (och lite politik)!
2014-02-18: Mitt liv som arbetslös (och lite till)!
2014-02-14: Bygg in en tröghet i Svenska domstolar!


Alla texter 2014